Create an Account

Winkelwagen

Close

Geen producten in de winkelwagen.

29 augustus 2022

We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en hebben flink wat nieuwe merken mogen toevoegen aan de shop. Superleuke merken, die allemaal hun eigen bijzondere verhaal hebben. Zo hebben we mooi speeldeeg van Invitation to Imagine, zachte poppen van Bonikka en mooie houten speelgoed van Beeloom uit Spanje.

Verder hebben we het mooie strandspeelgoed van Scrunch. Producten die duurzaam zijn en makkelijk te ‘scrunchen’, waardoor je ze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. De lieve badspeeltjes van Tikiri zijn een groot succes. Het fijne is dat de diertjes geen gaatje hebben en er daardoor geen water in het diertje terecht kan komen. Kijk als laatste eens naar de mooie autobanen van Toddle Road. Dit zijn flexibele wegdelen die gemakkelijk te verbinden zijn.

En sinds vandaag staan de supermooie houten auto’s van Mr. Dendro in de shop! Echt een leuke toevoeging aan het interieur, maar bovenal natuurlijk superleuk voor je kleintje om mee te spelen!

Wil je weten op welke manier alle merken omgaan met duurzaamheid, lees hier dan hun verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top