Create an Account

Winkelwagen

Close

Geen producten in de winkelwagen.

23 maart 2022

We worden momenteel getrakteerd op mooi lenteweer en we kijken uit naar nog meer zonnige dagen. We hebben een mooi merk aan onze collectie mogen toevoegen: Garbo&Friends! Het zijn supermooie producten, die met name op zomerse dagen goed van pas komen. Want naast speelkleden, bijtringen en knuffeldoekjes zijn er een aantal items voor waterpret.

“Het duurzame pad.”
Sinds de eerste dag heeft Garbo&Friends zich geëngageerd om bewuste consumptiegewoonten aan te moedigen en collecties te presenteren die zowel in kwaliteit als in stijl duurzaam zijn. Ze zijn zich er terdege van bewust dat het verbeteren van duurzaamheid een continu proces is dat nooit af is. Elk onderdeel van de waardeketen is belangrijk en alle stappen, van klein tot groot, hebben impact op mens, dier en onze planeet. Zo gebruiken ze textielproducten en producenten die OEKO-TEX Standard 100-gecertificeerd zijn. De OEKO-TEX Standard 100 is een wereldwijd consistent, onafhankelijk test- en certificeringssysteem voor textiel en accessoires. En zijn ze er trots op dat de meeste van de leveranciers in Europa zijn, produceren binnen Europa betekent niet alleen een nauwe band met de productie en de leveranciers, maar ook een kleinere koolstofafdruk met betrekking tot productie en verzending.

Back to Top