Create an Account

Winkelwagen

Close

Geen producten in de winkelwagen.

8 februari 2022

Heb je ons nieuwe merk Mushie al gezien?

Mushie is een Amerikaans babymerk dat eigendom is van Mushie & CO, LLC. Mushie is vooral bekend om zijn Scandinavisch ontworpen siliconen slabbetjes, handgemaakte fopspeenclips, biologische swaddles, kinderservies en speelgoed.

Al het productontwerp wordt gedaan in Houston en Zweden door een team van ontwerpers onder leiding van Mushie.

Mushie, de eigenaresse werd gediagnosticeerd met hyperemesis tijdens haar tweede zwangerschap, ze had geen andere keuze dan haar beroep als lerares op te geven en bedrust te houden. Terwijl ze deze moeilijke toestand doorstond, vond ze vreugde in het onderzoeken en vinden van de beste producten voor haar baby. Zowel zij als haar man vonden het een uitdaging om esthetisch aangename, praktische en veilige babyproducten te vinden en zo werd Mushie, het bedrijf, geboren samen met hun tweede zoon.

De producten van Mushie zijn gemaakt van BPA-, PVC- en ftalaatvrij plastic.

Back to Top