Create an Account

Winkelwagen

Close

Geen producten in de winkelwagen.

16 december 2021

Wat hebben we vandaag weer mooie spullen mogen ontvangen. Deze keer van Bajo. Een klassieke hobbelpaard, loopwagen en poppenwagen. En ook nog mooie auto’s en prachtige stoffen poppen.

Bajo gebruikt hernieuwbaar, gemakkelijk te recyclen materiaal van hout van de loofbomen. Het komt van duurzame bosbouw. Bajo gebruikt ook afval van meubel en parketfabrikanten. Verder gebruiken ze karton, wolvilt en biologisch katoen.

Het belangrijkste doel is om solide, duurzame producten te maken. Bajo weet zeker dat de tweede generatie met hetzelfde Bajo-speelgoed speelt. In het productieproces hebben ze de hernieuwbare energiebronnen vergroot en het dak is bedekt met zonnepanelen. Een goed bewijs van het goede samenleven met de omringende natuur is het feit dat herten kleintjes grootbrengen in de bossen rond de fabriek en vogels nesten bouwen in de faciliteit. Bajo heeft in principe plastic geëlimineerd in de verpakkings- en transportfasen.

Kijk snel in de shop naar alle mooie producten!

Back to Top