Create an Account

Winkelwagen

Close

Geen producten in de winkelwagen.

18 november 2021

Vandaag hebben wij de ontzettend mooie producten van The Wandering Workshop mogen ontvangen!

‘Toys Made Of Dreams’

The Wandering Workshop is een fris speelgoedmerk met een intrinsiek poëtische kwaliteit in zijn ontwerpen.

Het speelgoed dwaalt zorgeloos ergens tussen de aarde, de zee en de lucht en nodigt het kind uit om het spel uit te vinden. Met een focus op schoonheid als een integrerend onderdeel van de dagelijkse ervaring van kinderen, is hun ontwerp minimalistisch en toch speels.

The Wandering Workshop verkoopt speelgoed over de hele wereld, van Alaska tot Japan, Parijs, Zweden en Kopenhagen, tot Californië, New York, Dubai en Australië in een kleurrijke kaart van geselecteerde winkels die spelen eer aan doet zoals het is: de ultieme manier voor kinderen om de wereld te leren begrijpen.

Ga je voor de mooie bijtspeeltjes of het duwspeelgoed? Wat je ook kiest, alle speeltjes worden handgemaakt in Kreta, Griekenland. Alles is met de hand gesneden, beschilderd en satijn gladgeschuurd. Het wordt geleverd in een recyclebare kartonnen doos, mooi verpakt en klaar om cadeau te geven!

Back to Top